praktijk Naphausen    

                  

EMB test = energetische morfologische bloedtest.

Ons bloed vormt in feite het transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt de vloeistof duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem.  

De kwaliteit van het bloed kan je hele systeem beïnvloeden en kan ons juist daarom ook zoveel inzichten geven. Het energetisch morfologisch bloedonderzoek is een aanvulling op de anamnese die de therapeut afneemt.

De test bestaat uit 3 onderdelen:

1. hematologie

2. levend bloed analyse

3. energetische analyse

Middels een vingerprik neemt de therapeut enkele druppels bloed af. 


De testkit wordt verstuurd naar het EMB-lab. In het onderzoek dat volgt, wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. 

Het onderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. De test geeft uitgebreide informatie om gericht het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. 

De therapeut geeft op basis van deze inzichten een concreet verslag met aanbevelingen qua voeding, suppletie en leefstijl, om de balans te herstellen 

NB:

De test wordt afgenomen door professionals in de gezondheidszorg die beschikken over ruim voldoende orthomoleculaire en medische kennis. Deze testmethode is als zodanig niet wetenschappelijk bewezen en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. De betrouwbaarheid van deze test is daarentegen te vinden in de praktijk. 

Meer informatie is te vinden op de site van EMBtest B.V.
 

VITAKRUID: Wat is een EMB test
E-mailen
Bellen